Maassluis – vloeren

Vakkundig advies voor vloeren in Maassluis

Een mooie vloer, begint bij een goed advies. Westland Wonen in Vlaardingen, levert ruim 20 jaar vloeren in Maassluis en omstreken. Van een simpele laminaat vloer tot een luxe tapijt gelegd op rubber ondertapijt. Bij Westland Wonen vindt u vakmensen die u graag adviseren over de ondervloer, over de vloer en benodigde materialen .

PVC vloeren zijn zeer populair. Sterk, gemakkelijk in onderhoud en tegenwoordig in vele mooie dessins leverbaar. Westland Wonen uit Vlaardingen, heeft de Rabobank op het Veerplein in Vlaardingen voorzien van een duurzame PVC vloer.

PVC vloeren in Maassluis

Westland Wonen heeft veel ervaring in het adviseren en leggen van PVC vloeren, de vakmensen van Westland Wonen hebben naast de vele woonhuizen, veel ervaring opgedaan in banken, scholen, kantoren en musea, met het leveren en leggen van PVC vloeren. Bekende merken als JAB, Gerflor en Quickstep vloeren worden afgewisseld met de zeer interessante huismerk collectie van Westland Wonen.

Een goed advies over alle laminaat vloeren in Maassluis

Op zoek naar een mooie laminaat vloer zien veel mensen door de bomen het bos niet meer. De prijs per m2, wordt dan vaak de reden om een vloer aan te schaffen. Laminaat is in vele prijs en kwaliteit klassen verkrijgbaar. Jammer dat vaak voor enkele euro’s per vierkante meter de verkeerde vloer wordt aangeschaft.

Bij Westland Wonen, geven de vloeren specialisten advies over alle soorten vloeren. Tapijt, laminaat, PVC vloeren, Vinyl, houten vloeren, parket vloeren, gietvloeren en betonvloeren. Bij Westland Wonen geven ze aandacht aan uw vloer.

Meer dan 200 soorten en kleuren laminaat bij Westland Wonen in Vlaardingen. U ontvangt hier persoonlijk advies en uiteraard worden de vloeren vakkundig gelegd.

Een mooie vloer heeft een goede ondervloer nodig. Bij diverse vloeren is het soms nodig de vloer te egaliseren. Westland Wonen egaliseert in woonhuizen met eigen vakkundige medewerkers.

Westland Wonen, alle soorten vloeren en gordijnen

Karpetten in 1001 soorten en kleuren. Westland Wonen heeft een keur aan karpetten. Standaard maten en geheel op maat gemaakte karpetten.

Een mooie trap maakt uw huis compleet. Bekleed met chique vloerbedekking en ouderwetse traploper of gemakkelijk in onderhoud met een laminaat of PVC vloer. Westland Wonen maakt vele trappen mooier.